Niculae Andrei Ianis este din Bucuresti si are varsta de 14 ani si jumatate si inca de la nastere a fost diagnosticat cu o boala numita Tetrapareza spastica (paralizie cerebrala). De la varsta de 1 an facem mai multe tratamente de recuperare precum kinetoterapie, logopedie si inot, atat in tara cat si in strainatate la o clinica privata din Ucraina unde a avut rezultate bune facand 3-4 sesiuni pe an unde am observat progrese vizibile de fiecare data. In anul 2012 a fost infiintata Asociaţia Niculae Andrei Ianis care este o organizaţie umanitară, non guvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune recuperarea in special a copiilor cu dizabilitati oferind gratuit servicii de logopedie si kinetoterapie la centrul de recuperare PAS cu PAS. Sursele de finanţare ale programelor Asociaţiei sunt: surse proprii, sponsorizari companii private, donaţii persoane fizice sau juridice, campania 2% privind deducerea de impozit anual prin declaratia 230 sau 200. Speram ca si dumneavoastra veti fi alaturi de noi printr-o sponsorizare sau donatie care ne va ajuta in activitatile desfasurate si ca astfel veti intinde o mana de ajutor asociatiei noastre. Cu speranta unei viitoare colaborari, facand ziua de maine mult mai increzatoare pentru cei care intr-adevar au nevoi speciale, va multumim. In cazul in care doriti sa ajutati Asociatia Niculae Andrei Ianis pentru a-si indeplini obiectivele aveti mai jos datele de identificare: Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA NICULAE ANDREI IANIS Cod de identificare fiscala: 29610015 Cont bancar (IBAN): BANCA INTESA SANPAOLO BANK–AGENTIA BUCURESTI UNIRII ROMANIA RO85 WBAN 0099 1V05 7439 RO02 Persoana de contact: Niculae Ion-Claudiu Telefon: 0722357314